Insuldiseltsi kutse seminarile 23.09. ja pressiteade: Insuldist taastumise tagab meeskond

Insuldiseminari "Toetav taastumine" toimub juba 23.09. Mustamäe Tervisekeskuses, Ehitajate tee 27, Tallinn ja veebipõhiselt.

Registreeruda saab järgneva lingi kaudu:

Seminari kava leiate aadressilt https://www.insuldiselts.ee/sundmused/insuldiseltsi-seminar-23-09-2022

Seekordne seminar keskendub abivahendite kasutamisele tegevus-ja füsioteraapias ning igapäevaelus, eluruumide kohandamisele, vaimse ja füüsilise tervise hoidmisele, õendusabile väljaspool haiglat jms.

Olete väga oodatud, samuti teie lähedased ja teised abivajajad ning huvilised, spetsialistid.

Insuldiseltsi pressiteade:

20.09.2022 Eesti Insuldipatsientide Seltsi pressiteade

Insuldist taastumise tagab meeskond

Insuldi sümptomite äratundmisel ning abi saamisel on iga sekund määrava tähtsusega.

Teame, et kiire abi ja professionaalne tegutsemine tagab parema ravi tulemuse ning efektiivsema taastumise. Igapäevategevuste juurde pöördumisel on määrava tähtsusega hea meeskondlik tugi koos abistajate ja terapeutide ning sobivate abivahendite leidmise ja ruumide kohandamisega.  Asjatundlik ja professionaalne abi annab haigele ja lähedasele motivatsiooni ning head võimalused insuldist taastumiseks.

23.septembril toimuv seminar ”Toetav taastumine” annab näpunäiteid insuldihaige füüsilise ja vaimse tervise kiiremaks ja efektiivsemaks taastamiseks.

Infot leiab www.insuldiselts.ee ja https://www.facebook.com/Insuldiselts

Lisainfo:

Mari Levo